CONTENT

Framtidens E-handel erbjuder ett urval av lösningar för en dynamisk medieproduktion inom e-handel! Vi förstår vikten av att skapa engagerande och professionellt innehåll. Med vår expertis och erfarenhet kan vi hjälpa dig att ta din e-handelsverksamhet till nya höjder genom att erbjuda en rad skräddarsydda tjänster.

VÅRA TJÄNSTER

Livestreaming av podcast

Ge din e-handelsverksamhet en röst genom att skapa och livestreama podcasts som engagerar din målgrupp och bygger lojalitet kring ditt varumärke.

Livestreaming av event

Öka interaktionen med din målgrupp genom att livestreama spännande evenemang såsom produktlanseringar, kampanjevent eller frågestunder direkt från din e-handelsplattform.

Filmning av event/tal på scen

Fånga viktiga ögonblick och expertinsikter genom professionell filmning av event och tal på scen, vilket ger dig högkvalitativt material för marknadsföring och varumärkesbyggande.

Filmning av podcasts

Ta din kommunikation till nästa nivå genom att filma dina podcasts och ge din publik en visuell dimension som förstärker ditt budskap och ökar engagemanget.

Accordion heading

Accordion text

Klippning av podcasts till reels

Skapa korta och övertygande trailers från dina podcastavsnitt för att locka nya lyssnare och skapa intresse för dina produkter och erbjudanden.

Hyra studio för ljudinspelning

Använd vår professionella studio för att spela in högkvalitativt ljudmaterial för dina kampanjer, produktbeskrivningar eller reklamfilmer.

Hyra studio för videoproduktion

Utveckla visuellt slående och engagerande videor för din e-handelsverksamhet i vår mångsidiga studio, perfekt anpassad för produktfotografering, tutorials och marknadsföringsfilmer.